Okulumuzun Tarihçesi

 

Okulumuz 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete geçmiştir. Okulumuzun ismini almış olduğu Abdullah Kepkep 1893-1957 yılları arasında yaşamış, Fransızların Gaziantep'i işgali sırasında kurulan ve sonrasında Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Anadolu Ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyeti' ne katılacak olan Heyet-i Merkeziye Mukavemet gücüne katılmış ve Tabakhane Mahallesi semt reisliğini yürütmüş, Gaziantep' in yetiştirdiği değerli şahsiyetlerden biridir.

 

Okulumuz 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında İlkokul düzeyinde eğitim vermeye başlamıştır. 2016 yılı itibariyle okulumuzda 706 öğrenci bulunmaktadır.

 

Okulumuzda 1 Müdür, 2 Müdür yardımcısı, 2 Rehber Öğretmen, 2 Ana Sınıfı Öğretmeni, 31 sınıf öğretmeni, 2 İngilizce Öğretmeni, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve 4 hizmetli ile toplam 44 personel bulunmaktadır. Okulumuzun 1 Müdür Odası, 2 Müdür Yardımcısı Odası, 2 Rehberlik Servisi  ve 1 de Hizmetli Odası vardır. Okulumuz 33 derslikten ibaret olup okulumuzda 2 Anasınıfı, 1 Bilişim sınıfı , 1 Yabancı Dil Laboratuarı,  1 Kütüphane, 1 Spor salonu, 1 Konferans salonu bulunmaktadır.

 

Tüm sınıflarımızda etkileşimli tahta olup  göze ve kulağa hitap ederek eğitim öğretimde öğretmenlerimiz öğrencilerimizi en üst düzeyde başarıyla yarınlara hazırlamaktayız.

 

Okulumuzun ve öğrencilerimizin güvenliği; taktırılan Alarm ve Kamera Sistemleri ile kontrol ve kayıt altına alınmış olup, Güvenlik Elemanı ile de takviye edilmiştir

 

 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 21  kişi beğendi